Zadovoljni korisnici - Školica

Zadovoljni korisnici

„Čovek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dete dok se igra.„
Heraklit
Ono što je nas kao roditelje privuklo u PPU „ŠKOLICA„ jeste vrhunski standard u pogledu dobro opremljenog prostora, kvalitetnog vaspitno-obrazovnog rada, visokokvalifikovanog kadra i ljubazne usluge. Najveći problem današnjice je ishrana,kako kod odraslih pa tako i kod dece.Školica jako vodi računa o ishrani dece pa smo tako naučili da je svo voće i povrće jestivo?.

Ljubica
Svaki dan se nižu primeri da je naša odluka bila ispravna!
Srećno i zadovoljno dete koje iz dana u dan izrasta u zdravo, sigurno, lepo vaspitano i kvalitetno obrazovano dete!
A srećno dete danas je uspešan čovek sutra!
Hvala Školici što postoji!

Anita
Video nadzor, bezbednost, dovoljan broj vaspitača prema broju dece, adekvatna ishrana, roditeljima prilagođeno radno vreme, odgovarajući objekat, i napredan program za decu. A na kraju, kao najbitnije, pozitivna reakcija našeg deteta na sve navedeno.

Leo
Obuzme me sreca sva.
„Skolica„ je ljubav nasa,
Ona prima srca nasa.
Da tate i mame bez brige budu,
Tu se svi utrkuju.
Zato „Skolicu„ volim ja,
Tu sam voljena i bezbrizna.

Sandra
I can highly recommend Skolica to all parents. Our daughter started at 10 months old and she was looked after and loved while she was Interacting with other kids and getting introduced to the Serbian language. She is almost 2 and she is a happy little Skolica Pužić!

Gabi
Prezadovoljna sam radom u vrticu„ Skolica„ zbog iskusnih vaspitaca!pre svega pripremanjem predskolskog uzrasta sto je jako vazno za upis u prvi razred.Vazno je da napomenem da imam starije dete koje je pohadjalo vrtic„Skolica„ a sad i mladje dete koji je postigao ogroman uspeh u znanju!

Elvira